Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktiviteter för barn på Sunwing

Finns det många aktiviteter för barn på era hotell?

Maria Berglund Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Maria!
  Det finns massor av aktiviteter för barn på Sunwing hotellen. Gå gärna in och läs vidare på Ving.se. Något jag kan rekommendera är bla miniland för de yngsta, ministars för de lite äldre. Showerna uppskattas av barn och vuxna i alla åldrar.
  Ha en trevlig semester när det är dags
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Maria,

  Det finns mängder av aktiviteter som Ronny säger. Ett tips från mig är att kolla veckans schema när ni är på plats och sedan frågar era barn vad dom kan vara intresserade av. För att sedan boka dom om det behövs, en del är väldigt populära så som Lollo eller Bernie's födelsedagsparty. Några aktiviteter kostar även en liten symbolisk summa, i höstas (2014) när vi var i Turkiet och på Sunwing East var det ca 50:- per barn och aktivitet men det finns många som inte kostar något alls och dessa måste man då inte heller boka.

  Det kan också vara en ide att boka någon/några aktiviteter i början av semestern då det oftast blir så att barnen hittar en kompis.
  Om du vill ha tips som någon speciell aktivitet får du gärna återkomma om åldern på fina barn då det varierar en hel del beroende på hur gamla barnen är.

  Med vänlig hälsning, Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  sara
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Viktoria
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Malin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.