Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bara föräldrar på Sunwing?

Känns det inte lite förlegat att begränsa detta forum till "föräldrar". Ett begrepp som tex skolans värld numera utökat till vårdnadshavare.
Det finns så många andra vuxna i barnens liv, och som tar dem på semester. Mostrar, bonussläkt, mor -o farföräldrar.
Själv är jag en stolt mormor som bokat resa med 4-åring, o känner mig lite exkluderad i detta forums formulerande. Men smygtittar  ändå på frågorna...

Kommentarer

 • Hej Doris,

  Forumet är självklart till för alla som är intresserad av att besöka ett Sunwing eller har frågor kring detta och absolut  inte menat för enbart föräldrar. Precis som du säger är det vanligt att man reser i olika konstellationer och faktiskt att man besöker Sunwing utan barn också för att man gillar konceptet helt enkelt.

  Begreppet Sunwingföräldrar är myntat med tanke på oss som ger er svar på frågorna. Vi har alla besökt många Sunwing under flera år tillsammans med våra familjer och samlat på oss erfarenhet som vi gärna vill dela med oss till er här i forumet. Vi blir alltså en slags ”föräldrar” som tycker det är väldigt roligt att få finnas här och få svara på era frågor och funderingar.

  Du är självklart mer än välkommen att läsa i de olika trådarna och även komma med egna frågor eller funderingar. 

  Låter härligt att komma iväg på en resa med ditt barnbarn, vart bär det av någonstans?

  Ha en bra dag & återkom gärna till oss!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Doris,
  Tack för ditt mail.
  Jag tror just titeln sunwingföräldrar refererar till att vi som svarar i forumet är föräldrar som varit mycket på sunwing med sina barn så vi besitter mycket kunskap om detta. Vi besvarar gärna frågor från mor- och farföräldrar, bonusföräldrar och alla andra som har planer på resa till sunwing. Så du behöver inte smygtitta längre här, bara fram med frågorna så gör vi vårt bästa för att besvara dem 😄
  Ha en ljuvlig resa med 4-åringen.
  Bästa hälsningar
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.