Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bangtao - Slitet?

Hej, jag håller på att planera in en Thailandresa där vi tänkt tillbringa sju dagar på Sunwing Bangtao. Men jag blir lite förvånad när jag läser recensioner från TripAdvisor där svenskar rapporterar från 2017 att anläggningen är sliten. Nån som varit där senaste tiden som kan bekräfta?

Kommentarer

 • Ingen som varit på Sunwing Bangtao senaste månaderna?
  Dennis
 • Hej Dennis,

  Vad roligt att du planerar en resa till Thailand och Sunwing Bangtao Beach. Sunwing Bangtao Beach är ett populärt hotell och hotellet har många gäster under ett år. Det är oundvikligt att det uppstår ett visst slitage. Samtidigt har vi upplevt att resortet har tappat i kvalité och att flera gäster nämnt att det är slitet. Vi fräschar därför upp under denna sommar och ger resortet ett rejält ansiktslyft.

  Bland annat får alla rum nya golv, nya belysning och en nyare ljusare färg. Även andra faciliteter som gymmet, La Tasca, MiniLand med flera får en uppfräschning. Du kan läsa mer här: https://www.ving.se/thailand/bangtao-bay/sunwing-bangtao om vad vi göra under sommaren. I översta stycket hittar du information om vad som görs på Sunwing Bangtao Beach för att det ska bli ett ännu bättre resort.

  Jag hoppas du hittar en fin resa!


  Pernilla Lundström Produktexpert, Ving
 • Tack för svar, tror det får bli ett annat Sunwing. Känns som för många negativa recensioner.
  Dennis
 • Hej Dennis,

  Nu har det gått några år sedan jag besökte Sunwing Bangtao (vinter 2011). Under den semestern hade vi en vecka på det då ganska nyöppnade Sunwing Kamala och en vecka på Sunwing Bangtao. De stora skillnaderna som vi upplevde (förutom att den ena resorten var ny med allt vad det innebär) var att resortens olika utrymmen var trängre och mörkare. Poolområdet var slitet då men hur det ser ut idag vet jag ej.

  Jag läste Vings beskrivning över deras ansiktslyft på Bangtao och jag tror att den kommer att leverera m ed sitt fina läge i vinter.

  Bangtao resorten ligger fantastiskt fint vid stranden men lite avsides om man vill ströva blannd restauranger och butiker. Sunwing Kamala ligger mer centralt till med närhet till hav men inte direkt på stranden som Bangtao. Till Kamala har vi återvänt en gång till (2016) och var även då mycket nöjda med resorten.

  Ta en funderare över vad som är viktigt för er och återkom gärna igen med fler frågor.

  Mvh Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.