Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bangtao en trappa upp med barnvagn?

Hej. Vi åker till Thailand bangtao i januari. Vi har barnvagnar med oss och kommer bo med balkong. Är det jättebökigt att behöva bära vagnarna upp eller är det ett litet problem i det stora hela? Att bära vagnarna är inte ett problem för oss sålänge man slipper väcka barnen. Är det något annat vi bör tänka på inför vår semester där? 😀
Hälsningar
Eveline

Eveline Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Eveline,

  Vad mycket härligt ni har framför er, grattis till er stundande semester!

  Vi hade en 1.5åring i vagn när vi bodde på Sunwing Bangtao. Vårt rum låg på andra våningen med poolutsikt och där var det inga problem att bära upp vagnen för oss. Har för mig att byggnaderna såg lite olika ut så kan inte garantera att allt ser likadant ut, men som du beskriver att det för er är ett 'litet' problem så tror jag inte att ni blir besvikna.

  Det mesta brukar finnas till hands och är det något ni saknar så finns ju shopping inom rimliga avstånd (ffa med bil/taxi). Det finns en Minimarket på hotellet med ett enklare basutbud. Tänk över vad det är ni inte kan 'leva utan' och låt det få ta plats i bagaget. Resten brukar lösa sig. Resorten är lugn och mysig med ett riktigt fint läge vid havet, bad, mat, träning inom räckhåll. Räds inte att fråga personalen på plats om det är något ni saknar eller undrar över.

  Har du mer specifika frågor till oss är det bara att höra av dig igen.

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.