Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bambinopaket på Sunwing Arguineguin

Hej! Har bokat ett Bambinopaket när vi ska besöka Sunwing Arguineguin vid årsskiftet. Vår son är då 10 månader. Någon som vet hur sulkyn man får låna är? Fullt liggläge? Tänker på sängen också... Är det som en resesäng? Bra bäddutrustning? Och så en helt annan sak! Mat... Är det bästa att ta med burkmat hemifrån?

Kommentarer

 • Hej Jenny!

  Bifogar en länk där du kan läsa om vagnarna på Sunwing och se vilken typ av vagn som finns på Sunwing Arguineguin.
  https://www.ving.se/sunwing/barnvagnar
  Googlat lite på modellen - Chicco LiteWay och den verkar ha fullt eller iallafall nästintill fullt liggläge, (hittat lite olika info.)

  Nu är det ett tag sedan vi hade spjälsäng på rummet då våra barn är äldre nu men när vi haft det så har det varit modell resesäng, även då på Arguineguin. Det har då funnits helt ok bäddutrustning, madrass, lakan och kudde. Vill du var helt säker eller undrar något mer så prova maila receptionen på hotellet och fråga
  arguineguin@sunwing.net (skriv på engelska.)

  Minimarketen på hotellet brukar alltid ha burkmat men är det några särskilda märken eller sorter som föredras så tycker jag det är bra att ta med hemifrån för att vara säker på att få det man vill, så kan man alltid komplettera på plats sen om det behövs.

  Hoppas svaret hjälpte lite iallafall! Kanske får du fler svar här av någon som har mer aktuell erfarenhet av babyutrustningen och kan ge mer info annars!

  Ha det så mysigt på Gran Canaria, så gott att lämna Sverige för lite sol just då-:)

  Hälsningar Anneli


  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.