Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Förslag på bättre badlakan på Sunwing Arguineguin

Hej, ni som har varit på Sunwing Arguineguin och något annat Sunwing, visst har Arguineguin sämsta beachtowels? Tunna, hårda och urtvättade. Det är det enda negativa med annars ett kanonhotell. Jag föreslår att hotellet byter ut dem lika ofta som andra Sunwings gör det.

Pappa B Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Pappa B!

  Tack för din synpunkt. Den skickar jag till mina kollegor på Gran Canaria.

  Robert Gunnarsson
 • Är det någon sunwingförälder som upplever samma som jag?

  Pappa B
 • Hejsan!

  Försöker dra mig till minnes hur jag upplevt beachtowelsen på just Sunwing Arguineguin jämfört med andra Sunwing men har inget minne av att jag upplevt det du nämner eller så har jag bara glömt det!-:) Jag har varit där tre gånger men nu var det några år sedan jag var där sist så kanske att handdukarna blivit mer slitna sen dess!

  Hur som helst så håller jag med dig om att det är skönt om beachtowelsen är mjuka & goa! Vi får hoppas att de är det när det blir dax för nästa besök där!

  Ha en trevlig dag!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Pappa B,
  Jag upplevde inga problem med Beachtowelsen när vi var där. Hoppas det är bättre till nästa gång. Nu skulle ju Robert skicka din synpunkt vidare :-)
  vänligen,

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej igen Pappa B!

  Eftersom vi vet att badhanddukar är viktigt har jag nu kollat vad våra kunder har tyckt om våra beach towels under vintern. Det är ett jättebra snittbetyg där 95% ger badhandduken 4 eller 5 på en 5-gradig skala. Men självklart är det inget bra om du inte tycker att du får den mysiga känslan man vill ha. Din kommentar är som sagt skickad till min kollega på Sunwing.

  Hälsningar

  Robert Gunnarsson
 • Hej Pappa B!

  Håller med dig till fullo. Vi har bott på Sunwing Arguineguin minst 25 ggr genom alla år och de senaste gångerna har de varit hemska, Vi var till Turkiet i höstas och bodde på Sunwing Side West Beach. Deras handdukar var helt underbara mörkblå (som de ska vara) mjuka och fluffiga som badhanddukar ska vara på ett hotell med den standarden. De ska inte vara urtvättade tunna och hårda som de varit sista gångena som sagt.

  J
 • Hej! Vi har precis kommit hem från Sunwing Arguineguin Upplevde inga som helst problem med handdukarna... Vi bodde i Royal family, vet inte om det är skillnad på de handdukarna och de som är grå?!

  Sanna
 • Hej Sanna!

  Så bra att ni var nöjda & handdukarna var bra! Vet inte om det är skillnad på de i Royallägenheterna eller inte men då får vi hoppas att alla ska upplevas lika bra framöver nu!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Camilla
 • Hej!
  Vi fick ett sjukt barn på vår resa till Sunwing Side West 150418-150428. Han badade i barnpoolen, har fått många kommentarer angående det,-att han har blivit smittat i barnpoolen.Därför undrar jag om det är fler små barn som blivit sjuka under tiden där.

  Lotta
 • Hej Lotta!

  Det var tråkigt att höra! Eftersom det inte är någonting som våra Sunwingföräldrar hade erfarenhet av svarar jag. Vi har inte fått in några alarmerande rapporter om magsjuka från Sunwing Side West Beach i Turkiet. Poolerna sköts enligt strikta regler, PH-värde och klorhalt kontrolleras varje dag för att minimera risken för bakterier.

  Robert Gunnarsson
 • Hej! Det var Sunwing west! det gällde inte magsjuka utan öron och halsinfektioner

  Lotta
 • Hej igen Lotta!

  Ursäkta att jag skrev fel, det var West jag kollade upp med mina kollegor och jag skickar vidare din kommentar om öron och halsinfektioner.

  Robert Gunnarsson
 • Hej igen! Kom hem från Sunwing Arguineguin för en månad sen. Toppen hotell som alltid :-). Gällande dåliga handdukar så är de nu utbytta mot grå fluffiga fräscha handdukar. :-)

  J
 • Härligt att höra :-)

  /Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Kom hem igår från Sunwing Argenuigin och de blaskiga grå handukarna man
  fick var under all kritik
  annelie

  annelie gunnarsson
 • Hej Annelie!

  Det verkar vara råda lite olika upplevelser av badhandukarna på Sunwing Arguineguin om man läser kommentarerna ovan. Kanske är det så att de håller på att byta ut det befintliga "förrådet" av handdukar och att det kanske finns lite olika variationer på hotellet, både gamla & nya.

  Synpunkterna ang. detta är ju enligt ovan vidarebefordrad till hotellet så de jobbar säkert på det & vi får hoppas att ni får en bättre upplevelse av handdukarna när ni besöker Sunwing Arguineguin nästa gång!

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.