Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Avstånd till Side strandpromenad & all inclusive

Hej!

Jag och mina barn åker för första gången till Turkiet i sommar. Vi har valt Sunwing Side Beach. Hoppas vi gjort ett bra val.

Kan man promenera till Side strandpromenad från Sunwing Side Beach?

Sen undrar jag om all inclusive även innefattar snackbaren på stranden? Vad serveras där?

Tack på förhand.

Kommentarer

 • Hej Sanna!
  Grattis till att ha bokat ett jättefint hotell och resmål. Hotellet är nytt och fräscht och väldigt fint. Ni kommer garanterat få en supersemester.

  Jag är lite osäker på vad du menar med Side strandpromenad men utgår från att du då menar Side Old Town som ligger vid vattnet. Det ligger ungefär 2 km ifrån hotellet och det går att gå dit även om vägen delvis är ganska tråkig (längs med en ganska trafikerad väg). Det går även att ta taxi utanför hotellet och när vi var där för 2 år sen kostade färden 15 lira.

  Ifrån hotellet till ner till stranden är det ca 500 m och det går också att gå dit, samt att det går badbussar hela dagen från hotellet.

  På frågan om snackbaren på stranden ingår i all inclusive får jag lämna över till någon av mina kollegor, vi hade inte all inclusive. På menyn står annars en relativt konventionell strandmeny med pasta, pizza, sallad, kebab, glass och lite annat. Jag upplevde att maten liknade den som serverades på hotellet.

  ha en riktigt härligt semester
  Hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej Sanna, 
  Härligt med att ha en resa bokad i sommar! Vi var jättenöjda ned SW Side Beach hoppas ni får en lika härliga upplevelse som vi. Håller med Ronny om att Hotellet är mycket fräscht & fint, ni kommer få de toppen. 
  Dessvärre så ingår inte Beach Club på stranden i varken all inclusive eller inclusive. Utan det är en lunch eller middagsbuffé som ingår & serveras i buffé restaurangen på hotellet. Likaså snacks som man kan få mellan 10.30-12 samt 16-18 i all inclusive paketet serveras på hotellet. Vi hade inclusive då vi besökte Sunwingresort & Side Beach & valde att vara heldagar på stranden då vi endast hade frukost & åt då lunch på Beach Club. 
  Men om ni tänkt all inclusive kan ett alt vara att besöka stranden innan alt efter lunch. Det tar ca 10-15 min att gå mellan hotellet & stranden beroende på hur stora barnen är & värmen. Läs gärna mer om de olika mat paketen på: Mat & Dryck SW Side
  Återkom gärna om du har fler frågor, annars önskar jag er en härlig semester! 
  Med vänlig hälsning, Emely
  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tusen tack Ronny och Emely för era svar. :-)


  Sanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.