Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Arguineguin, störande ljud våning 1?

Hej, vi är nyfikna på erfarenheter av boende i de Royal Family rum med stor balkong på våning 1 vid Sunving Arguineguin (A22RLB).
De verkar belägna precis ovanför Restaurang och Baren, vi har två barn på 5 och 2 år och undrar hur ni som bott där upplevt ljudvolymen på kvällarna?

Övriga tips och erfarenheter från detta hotell tas även tacksamt emot.

Kommentarer

 • Hej Johan!

  Jag har inte bott i just de lägenheterna du nämner utan vi har enbart bott högre upp, sist på 8:e våningen men ungefär ovanför läget vid restaurangen/baren.

  Vi upplevde inget direkt störande ljud även om man visst hörde det där uppe också, lite från poolen på dagarna och från scenen på kvällarna men eftersom att det är ett familjehotell med mycket småbarn så upplevde jag inte att vi stördes av ljud sena kvällar iallafall. De flesta äter och tittar på showen som ges på scenen de flesta kvällar i veckan och sen drar de sig tillbaka till sitt hotellrum och sin egen balkong så efter 22-23 tiden brukar det vara ganska tyst på Sunwinghotellen tycker jag.

  Jag hoppas någon hittar hit som bott i de lägenheterna du nämner och kan delge lite erfarenheter från just dem också.

  Jag tycker att Sunwing Arguineguin är ett jättefint hotell och är säker på att ni kommer att trivas där.

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Det pleier å være ganske stille etter kl.22. Selvfølgelig kan det skje at noen gjester ferierer litt høyere enn de burde på et familiehotell ))) (de fleste er jo med barn) vi har opplevd det bare én natt av de to gangene vi har bodd på Sunwing Arguineguin ))) Men de gjestene roet seg også fort etter barens stengetid )) Jeg husker jeg har lukket terrassedøren så ble lyden dempet ))

  Alpen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.