Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Ariadne Sunwing Kallithea

Hej. Vi ska till sunwing Kallithea v37-38.
Vi kommer bo på ariadne, jag hittar inga bilder på de rummen och är rädd att jag kommer bli besviken. Hur ser de ut? Fräscht? Rent? Slitet? Hur utrustat är pentryt? Vi kommer en lägenhet i markplan. Hur ser terrassen ut? Är det rakt ut till gräsmattan?
Är även orolig över hur varmt är då? Hur tror ni tempen i babypoolen är? Min dotter kommer då vara 11månader och ser så fram mot att bada och leka med henne.  Är orolig att det blir för kallt.
Hur ser det ut med frukt på hotellet? . Finns det mycket frukt man kan skala själv? Min dotter är för liten för hepatit A vaccination(såg att ving rekommenderar vaccination mot detta till detta resmål)  och vi vill ändå kunna ge henne frukt. Kan man skala den själv så kan man ju äta den 😀
Tacksam för all hjälp.
MVH Sabina

Kommentarer

 • Rubriken skulle vara Ariadne sunwing Kallithea
  Sabina
 • Hej Sabina!

  Jag har inte bott i Ariadne-byggnaden själv men under fliken boende här: https://www.ving.se/grekland/kallithea/sunwing-kallithea/boendehittar du bilder på lägenheterna i Ariadne längst bak i bildspelet. Här kan du också läsa lite om vad som finns för utrustning i den lägenhetstypen ni valt, det viktigast och det man behöver mest brukar finnas tycker jag.

  Det brukar finnas frukt på frukostbuffén och även att köpa i minimarketen.

  Jag har inte varit på Rhodos i september så här får någon av de andra Sunwingföräldrarna nog fylla på (och även komma med andra tips kanske) men skulle tro att poolerna är uppvärmda och behagliga efter sommaren.

  Tror att ni kommer att få en härlig resa, Sunwing Kallithea är jättefint!

  Hälsningar Anneli
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej Sabina,
  Vi var på Sunwing Kallithea ett år, runt den 10.e vill jag minnas. Det här var innan vi hade egna barn så jag har inte koll på hur barnpoolen var. Men vi hade kompisar med oss med småbarn och rent generellt hade vi det väldigt varmt. Det var 28 grader i havet och på eftermiddagarna var det så varmt att de minsta barnen fick gå in och ta lite siesta. Så jag har svårt att tro att det skulle vara kallt i barnpoolen. Det är också väldigt grundt på ett stort område i en av de stora poolerna och där tycker jag alltid att det brukar vara varmt för där ligger ju solen på också så där går det ju också att bada.

  Vi har inte heller bott i Ariaden och jag har inte koll på hur de lägenheterna är. Jag tror att det är ett litet trästaket ut mot gräset.

  Det brukar absolut finnas frukt man kan skala själv på buffén, exempelvis plommon, nektariner och bananer och som Anneli skriver också finns det frukt att köpa på minimarketen som man kan skala själv.

  Hoppas ni får en fin semester,
  vänligen,
  Helena
  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Sabrina

  Vi skal bo på Sunwing Kallithea Ariadne i v 25 og 36. Vi har boet der før og standarden er som de lejligheder i Helios der ikke er renoverede. Lidt äldre möbler men i fin stand. Jeg kan tage billeder og ligge op, hvis du ønsker det :-)

  Anja
 • Det er selvfølgelig v 35 og 36 :-)
  Anja
 • Tack för era fina svar.
  Nu känner jag mig lugn och förberedd på resan.
  Hittade dock ingen inventarielista för vad som ingår i pentryt.. men det ordnar sig säkert..

  Det vore kul att se flera bilder. Men då blir de till mest nytta för andra när de väljer rum .. vi ska ju dit vecka 36 veckan efter er, Anja... :-)
   
  Jag får skriva här sen och berätta hur det var.. 😀
  Sabina Enström
 • Hej Sabina,

  Vad bra att det känns bra inför resan, ni kommer att få det så härligt!

  Det står lite allmänt om vad som finns i lägenheten, kaffebryggare, brödrost etc., var det jag tänkte på men är det något särskilt du funderar på så kan du maila hotellet och kolla så vet du med säkerhet om just det du tänker på finns!:-). ( kallithea@sunwing.net skriv på engelska!)
  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.