Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Är stranden vid Cala Bona lekbar?

Jag och mina barn, då 3 och 5 år tänkte åka 2 v till Mallis sommaren 2016. Först tänkte jag välja Alcudia Beach men funderar nu snarare på Cala Bona om simskolan är där nästa år också. Mina barn föredrar nog att bada i poolen före havet, dock tycker de om att vara vid strandkanten och leka. Hur dålig är egentligen stranden vid hotellet jmf med svensk västkust? Är stranden lekbar?

Kommentarer

 • Hej Angela!
  Va härligt att redan nu bestämma sig för semester nästa år! Och Cala Bona är ju ett väldigt bra val. Jag var där med min familj för 2, 5 år sen och vi gillade det väldigt mycket.
  Den stora fördelen med Cala Bona tyckte vi var själva anläggningen och att den ligger så bra nära strandpromenaden med både shopping och restauranger.
  Stranden som ligger närmast hotellet är helt ok även om det inte är en stor medelhavsstrand. Men om barnen vill leka lite vid strandkanten så går det utmärkt. Svårt att jämföra med svensk västkust eftersom det ju är mycket klippor där.
  Någon dag kan ni ju åka in till Cala Millor och spendera dagen på den stora stranden.
  Ha en underbar semester
  Mvh Ronny

  Ronny Olsson Sunwingpappa
 • Hej,
  Vi gick dit med spadar, flaskor och hinkar och "vaskade guld", flera gånger under vår semestervecka, sonen som var fyra då, gillade att hänga där. Så där kan man leka och fördriva lite tid.
  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Det står ingen info på ving om strand ved Cala Bona, heller ingen bilder. Er det rett ved Bouganvilla eller mellom bygningene? Parasolene på bildet, er det den stranden? Er det trygt for barna å svømme der? :-D Takk!

  http://images1.ving.no/images/Hotel/pmicpx21083...

  Bifogad fil:

  Alpen
 • Hej,
  Här är en bild från stranden när vi var där. Jag upplevde inte att den var så stor som det ser ut på bilden, men vi var där förra året och det kanske har blivit ett större område. Den ligger mellan byggnaderna så det är nära från Bouganvilla. Jag gick i och kände på vattnet, och det var några få som badade med barn, men vi gjorde inte det. Jag upplevde överlag inte att det var så många barn som badade och simmade där.

  vänligen,
  Helena

  Bifogad fil:

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Tyvärr ser inte stranden vid hotellet ut sådär för tillfället. Det är bara ett berg av tång och stora stenar. Ingen sand alls.

  Pernilla

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.