Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Utbudet på minimarket på hotell Sunwing Side East Beach Turkiet gällande bebisar?

****Hej!
Vi är 4 vuxna och 2 barn (10 mån och 11 mån gamla) som ska åka i början på maj i 2 veckor till East Beach. Vi har dock massa funderingar på vad vi behöver ta med och hur mycket?!? Vad finns på hotellets minimarket? Blöjor (vanliga och badblöjor), barnmat (för olika åldrar), tvättlappar? Vilka märken har de på hotellets minimarket? Pampers, semper, nestle? Eller är det mest lokala märken?

Supermarkets inne i Side, har de ett bra utbud annars?

Tacksam för så detaljerat svar som möjligt!

Mvh Denise

Kommentarer

 • Hej Denise,
  Jag har inte varit på Sunwing i Side så de frågorna hoppas jag att någon annan har svar på. Generellt på de Sunwing minimarkets vi har varit på så har utbudet varit väldigt bra. Det har funnits allt ifrån Kaviar till Billys Pan pizzor och svenska chips. Det har funnits blöjmärken man känner igen från svenska affärer, (tror jag vill minnas att vi köpte några gröna förpackningar som stod där i badrummet när vi var på Mallorca, så det lär väl ha varit Pampers). Badblöjorna har varit Huggies, tror jag dom heter, samma som finns på Ica Maxi här. Ersättning på tetra har också funnits och välling på tetra samt barnmatsburkar, samma som hemma, både mat och fruktburkar, flera olika sorter. Men det är mycket dyrare än hemma. Om jag inte missminner mig helt tror jag att 1 st badblöja kostade 1 euro, tror vällingtetrorna nästan var dubbelt så dyra som hemma. Vi brukar ta med oss så mycket vi kan och sen kompletteringsköpa det man inte kan eller vill ta med sig.

  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Denise,

  Vad kul att ni valt Side East och vad härligt med två veckors semester. Vi var där i september förra året i två veckor med våra då 4 månader gamla tvillingar. Hotellet funkade jättebra med små barn.

  Vi hade som Helena också skriver med oss det mesta hemifrån så som blöjor, våtservetter och ersättning. Då våra twins var så små och inte åt mat ännu. Men det finns både blöjor vill minnas att de var både Pampers och Libero, våtservetterna var troligen pampers också. Det fanns ett flertal olika märken att välja på men om ni vill ha specifika märken skulle jag tagit med hemifrån och kompletterar om det inte räcker.
  Även om utbudet på just Sunwing East var mycket bra och något större än på vissa andra Sunwing kan jag inte garantera att just det ni vill ha finns.
  Det var även som Helena nämnde dyrare än hemma.

  Gällande barnmat så tittade jag inte direkt på det när vi var på East av förklarliga skäl men på tidigare resor har Nestle funnits och även Hipp.

  Tänk på att när ni bor på Sunwing får ni ha med er 30kg Ink handbagage per person istället för 20kg. Detta ex vagn. Tänk på att alla väskor är lättare på vägen hem och det finns också mer plats för shopping. Dvs man får plats med mer än vad man tror.
  Ett annat tips är att tänka efter nu innan ni åker hur mycket som går åt och ta med det och ev lite till om ni inte vill komplettera på plats.
  Om det är något märke på tex vällingen som ni måste ha. Chansa inte utan ta i så fall med det.
  Utbudet i Side kan jag tyvärr inte säga ngt om (förutom shoppingen) då vi inte besökte någon livsmedelsaffär.

  Återkom gärna om det är något mer du funderar på.

  Önskar er en underbar resa.
  Med Vänliga Hälsningar Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma
 • Tack så mycket för era svar! 😀
  Återkommer om det är något mer jag undrar över.

  Mvh
  Denise

  Denise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.