Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

All inclusive sunwing kallithea

Hej. Vi ska åka till sunwing kallithea i september och är kluvna angående all inclusive eller. Är det någon av er som haft det och kan säga om det är bra? Hur är maten, och vad är det för mat? Känns inte så häftigt med buffé med det kanske är jättebra. Vill ju ha god mat. Såg att även en hel del drinkar och sånt ingår i baren. Och snacksbuffe, vad innehåller den?

Kristin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  Vad roligt att ni ska till Sunwing Kallithea. Vi hade inte sll inclusive när vi var där, men åt på buffén fem dagar. Jag tycker att maten var bra och det fanns ett stort utbud av varmrätter och kalla grönsaker och desserter. Vi har valt kitchen inclusive nu när vi åker dit igen. Tycker det är skönt att sitta lite lugnare vid middagen. En buffé innebär ju att gästerna rör sig hela tiden mellan borden och buffén. Den största fördelen med All inclusive är väl att det "ingår" en större mängd mat och dryck.
  Vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma
 • Hej Kristin,
  Vad härligt med en semester att se gram emot i september.

  Vi är på Kallithea just nu & vi trivs jättebra. Har redan blivit en ny favorit i vår familj.
  Gällande maten så har vi själva inclusive dvs, 7 frukostar & 5 lunch+ middag. Buffén tycker vi är jättebra, mycket att välja på, fräsch & god! Varierande tema på middagarna, så det blir aldrig samma varken lunch eller kväll. Lite stimmigt kanske men det blir det ju alltid då barn är inblandade .

  Det finns även 2 andra restauranger på hotellet, Fino & Costas. Kan även rekommendera dom. Men mycket prisvärt att välja något matpaket om man tänkt vara mycket på resorten.

  Det ingår dryck så som läsk, öl, de flesta drinkar, slush & kaffe i all inclusive även mellan måltiderna samt kulglass. Jag har spanat lite på vad snacks innebär och det varierar mellan dagarna. Frukt, fruktsallad, yoghurt, korv&bröd, wrap, pizzaslice, fralla, greksallad & toast mm har funnits denna veckan. Man behöver inte vara orolig för att bli hungrig me andra ord!

  Återkom gärna om du undrar något mer.
  Önskar er en trevlig semester när det blir dax!

  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.