Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

All inclusive - Sunwing Makrigialos Beach

Hej
Är det någon som har haft all inclusive på SW Makrigialos? Vad säger ni om maten? Dryck? Några som klagat på utspädda drinkar o öl... i övrigt hittar jag inget.
Åker med en 4-åring
Helena Lindberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helena!
  Vilket bra val ni gjort, Sunwing Makrigialos är fantastiskt fint och är absolut ett av mina favorithotell. Jag var där med familjen nu i juni och hade en toppensemester.
  Vi hade inte all inclusive men åt på buffén flera dagar och åt även vid poolen flera dagar. Vi hade vänner som hade all inclusive under 3 veckor och de var väldigt nöjda. Jag tycker det främst handlar om vad man förväntar sig. Det som är den stora fördelen med all inclusive är bekvämligheten. Man behöver inte tänka på vad och var man skall äta och det finns mat och dryck hela tiden, vilket kan vara bra speciellt om man reser med barn. Detta är ju (enligt mig) det som är nackdelen. Det är ofta inte jättespännande mat och dessutom är man hänvisad till den dryck som serveras i kranar. Den öl, vin och läsk som serveras är helt ok men om man förväntar sig en smakupplevelse utöver det vanliga skall man inte ha all inclusive. Det finns andra val som tex sunwing inclusive då man har frukost alla dagar samt lunch och middag 5 dagar,ett bra val om man vill testa matställen utanför hotellet några dagar.
  Personligen föredrar jag inte all inclusive och jag kan verkligen rekommendera ett restaurangbesök i den lilla fiskebyn Makriagialos. Helt fantastiskt att sitta vid strandkanten och äta något typiskt grekiskt samtidigt som man njuter av solnedgången över medelhavet.

  Sammanfattningsvis tycker jag man skall tänka till på vad man faktiskt vill ha under semestern. Vill man helt lägga bort det där med att välja restaurang och ha tillgång till dryck och glass hela dagarna, ja då är all inclusive perfekt. Gillar man att lämna hotellområdet och uppleva lite andra ställen tror jag på att skippa all inclusive eller boka ett annat matpaket. Det gäller nog generellt och inte specifikt på Sunwing Makrigialos.
  Förhoppningsvis är det någon av mina "föräldrakollegor" här som har mer erfarenhet kring all inclusive på just Makrigialos.
  Ha en underbar semester på ett riktigt fint och bra hotell.
  Med vänliga hälsningar Ronny
  Ronny Olsson Sunwingpappa

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.