Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

All inclusive på Sunwing Arguineguin

Lunchen är det samma buffe varje dag eller är det olika teman? Är det något speciellt barntema? Middagen är det något speciellt barntema som gäller där? Ja läser att miguells grill på hotellet har ett barntema lollo och bernie buffe den vill man ju ha. Så bra barntema är det väl inte på all inclusive kan jag tro? Är det så stor variation på maten så det inte blirt tjatigt i 2 veckor på all inc?

Kommentarer

 • Hej Matttias!

  När vi var på Sunwing Arguineguin hade vi Sunwing Inclusive, vilket innebar att vi hade frukost alla dagar men lunch och middag endast 5 av 7 dagar, alltså var det två dagar då vi kunde välja att äta någon annanstans. Detta tyckte jag är ett bra alternativ om man är rädd att det blir tjatigt, man har smidigheten med inclusive men möjligheterns att prova lite andra restauranger, dock ingår det ju inte dryck, snacks & dyl övriga tider med detta alternativet som det gör med all inclusive.

  Vad jag kan minnas så var det inga speciella teman på lunchen, det varierades lite grann från dag till dag men vi upplevde ändå att det var ganska mkt samma mat på lunchbuffén. På kvällarna var det större variation då det var teman som mexikansk, italiensk afton osv. Barnbuffen på hotellet brukar vara densamma dvs. Lollo & Bernies barnbuffe vart ni än väljer att äta och den brukar varieras lite grann men innehållet ofta tex. spagetti & köttfärssås, hamburgare, nuggets m.m, inget särskilt annat teman på den alltså vad jag märkt iallafall.

  Det är ju så olika hur man vill lägga upp det med maten på resan och finns både för och nackdelar med inclusive. Jag kan precis som du skriver uppleva att det kan bli lite tjatigt i längden med buffémat och kan sakna att få gå och sätta sig på en resturang och få välja ur meny. Samtidigt är det väldigt smidigt när barnen ex. är små att välja detta alternativet, då det bara är att gå att ta maten som finns framdukad för hela familjen och ni slipper vänta på att någon ska få in maten.

  Jag hoppas du blev lite klokare av mitt svar och att det blir bra vad ni än väljer!

  Trevlig helg!

  Hälsningar Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma
 • Hej,
  Vi hade bokat lunchbuffé de dagar vi var där, och det är lite samma, samma, även om rätterna varierar från dag till dag. Ett tips är att tänka bort buffégrejen och bara välja en rätt varje dag. Exempelvis, dag ett gör jag en egen grekisk sallad, dag två tar jag bara fisk, ris och grönsaker och dag tre exempelvis bara pizza och sallad ...

  Det jag uppskattade mest var att det var lätt att plocka mat till sonen som var två och ett halvt då. Vi lägger väldigt lite tid på lunchen, det blir bara ett kort avbrott från poolen och bufféupplägget kändes väldigt smidigt för oss. Enkelt och snabbt.

  vänligen,
  Helena

  Helena Zetterquist Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.