Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Alcudia Lollo och Bearnie Suite Victoria

Hej!
Det lutar åt att vi bokar en resa till Alcudia och bor i deras Lollo och Bearnie Suite i hotelldelen Victoria.
Någon som bott där och vill dela med sig av info / erfarenheter / bilder!?!
Är det nära stranden / Miniland / Pool?
Såg någon bild och där ser det ut att vara inhägnat staket, vart är öppningen, är den mot stranden? Eller kan man kliva över staketet? Tänker mest om man kan ta sig ner till stranden utan att behöva ta en "omväg".
Ibland sätter ju latmasken in...hihi..
Sen undrar jag lite också om det finns någon enklare servering av dryck och snacks i närheten av Victoria? (den som ingår i All Inclusive)
Tacksam för svar :-)
Med vänlig hälsning /Ulrika

Kommentarer

 • Hej Ulrika,
  Lollo och Bernie sviterna i Victoria delen ligger nära det mesta enligt mig. Balkongerna angränsar till huvudbyggnaden Nuevas palmeras poolområde och miniland, liksom dess poolbar, det är en liten gångväg och den inhägnade gräsmattan emellan. Jag kommer inte ihåg var eventuella grindar finns dock. Strandpromenad och strand börjar precis utanför det mest strandnära rummet. 
  https://images1.ving.se/images/SiteID1/HotelOverView/PMISVIC_SE.png?v=31
  Resorten är väldigt fin och även om den ligger lite utspridd så anser jag att rummen ni kikar på har nära till det mesta. Sandstranden i Alcudia är superfin och passar småbarn och sandlek perfekt.
  Trevlig resa, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Vi bodde I Lollo och bernierummen förra sommaren. Det är nära till miniland och barnpoolen, bara en gångväg emellan. Lollo och bernierummen har solstolar på en inhägnad gräsmatta, där finns en grind man kan gå igenom för att korsa gångvägen och komma till poolen och miniland. Supersmidigt och jättefina rum!
  Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.