Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktiviteter vid Sunwing Bangtao och Kamala?

Vi åker till Sunwing Bangtao Beach och Sunwing Kamala Beach och vill gärna ha tips på vad man kan göra i närheten av hotellen. Vi åker med en 11-åring och en 6-åring.

Kommentarer

 • Hej Erik,

  Vad kul att ni har en härlig semester framför er, vi åker själva tillbaka till Sunwing Kamala under våren :).

  När vi besökte de resorterna senast reste vi med en 1½åring - så vi rörde inte speciellt mycket på oss då utan njöt av hav, pool, strandpromendarna och resorternas utbud av sportaktiviteter.

  Gissar att snorkling kan funka bra för er och era barn, det finns ofta bra utflyktsturer för sådant för några timmar eller en heldag som brukar vara enkelt att boka på plats både via resorten eller någon utflyktsförsäljare som ofta hittas runt stranden eller i 'centrum'. Jag har aldrig gått på någon nit där utan är tvärtom förundrad över att det alltid har fungerat så bra med allt som vi har bokat in oss på (före barn).

  När ni är i Bangtao så tycker jag att ett besök på nattmarknaden som är öppen i närheten någon gång per vecka kan vara en rolig shoppingupplevelse.

  Vi har haft en liknande fråga som din här i forumet tidigare så jag länkar in den här;

  http://sunwingforaldrar.ving.se/org/sunwingfora...

  Jag kan verkligen hålla med Emely där att Railay som finns utanför Ao Nang, Krabi är en väldigt härlig plats att besöka med magisk natur!

  Återkom gärna med fler frågor och så får vi hoppas att fler erfarenheter och tips dyker in här.

  Trevlig resa, Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma
 • Hej Erik,

  Vad härligt med en Thailandsresa så här mitt i vintern.

  Vi reste som Görlin med yngre barn som inte krävde så mycket mer än de stranden & hotellet levererar.
  Så jag kikade runt på nätet lite och förutom snorkling som Görlin rekomenderar vilket jag veklingen tror ni alla skulle uppskatta alt båt utflykt, så såg jag att det både finns ett natur & vildmarksområde på Phuket som heter Monky Hill.
  Det verkar fått höga betyg, ligger en bit från Kamala men en dagsutflykt alla ggr.

  Även ett speciellt museum finns på Phuket halvön som kallas Phuket Trickeye museum. Verkar uppskattar av många familjer och troligen perfekt för barn i era åldrar.
  Jag har inte själv varit på dessa platser men en liknad ap park på Bali vilket jag uppskattade. Värt att kolla upp kanske.

  Trevlig resa,
  Mvh Emely

  Emely Enocson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.