Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Aktiviterer for en 8-åring

Hei. Vi vurderer en reise med barn på 8 og nesten 5 år. Ser at noen aktiviteter feks miniklubb er opp til 7 år. Hvordan vil det være der for en jente på 8? Lillebror er vel midt i blinkem for lollo og bernie. Men hvs med 8-åringen?
Hilsen Ellen

Kommentarer

 • Hej Ellen!

  Lillebror kommer att älska Lollo & Bernie och att vara med på aktiviteterna som ordnas i och omkring miniland.

  För de äldre barnen ordnas det lite andra aktiviteter som Teen Idol, film och pizzakvällar, sportaktiviteter o dyl. Sedan har de också sin egen "Lounge" där de kan vara tillsammans och t ex. spela spel och träffa nya kompisar. Det brukar ordnas något som passar alla, min 12-åriga kille uppskattar t ex fotbollsturneringarna de ordnar men tycker man inte om det så finns det mycket annat skoj de hittar på där.

  Är man 8 år så kan det ju kännas som man är lite i "gränslandet" kanske, när vi reste förra året skulle min dotter fylla 8 år om några veckor och kände sig inte riktigt redo för att vara med "de stora" än så vi var del i miniland och pysslade med henne och hon tittade på film där m.m. Hon var även med på några aktiviteter som hölls där också men då hade hon ju som sagt inte fyllt 8 år vid tillfället så det gick ju bra att delta i dem. Dock kände hon sig lite för stor för detta nu sa hon när hon varit på aktiviteterna samtidigt som det fortfarande var lite spännande så jag tror hon kommer att uppskatta att vara med på Teen Idol och filmkvällar, spela spel o dyl med de större barnen detta året.

  Jag skulle rekommendera er att prata med Vingvärdarna/barnledarna som jobbar med detta när ni är framme på hotellet så kan ni säkert tillsammans komma fram till något som er dotter tycker är roligt att vara med på, de är alltid väldigt trevliga och hjälpsamma!

  Jag hoppas ni får en underbar semesterresa, hör av er igen om det är något annat ni funderar på!

  Med vänlig hälsning Anneli

  Anneli Kjellsson Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.