Till senaste kommentaren

Lägenhetstyp - Sunwing Side Beach

Hej!
Vi har bokat en 2-rums Familylägenhet mot poolområdet den 19 maj och är borta 2 veckor. (Det är ju den röda delen på vänstra sidan på översiktskartan på Vings sida över husen). Vilket läge skulle ni säga är bäst av dessa om man vill åt så mycket sol som möjligt?
Har även hört att det finns en lugnare del, är det den högra sidan?

Är det lika svårt att promenera in till Side nu eller har man kommit nån vart med gång/cykelvägar in till stan. Åker med en 8-åring och en 11-åring och vill kunna promenera in till stan.

Tacksam för svar!

/Camilla
Camilla Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Camilla,

  Ni har en fin och härlig resortvistelse framför er! Den lugnare delen på resorten är den högra delen där Mehmets kitchen finns. Nu ville du ha solläge men jag vet inte vilken tid på dygnet du avser. Solen går hursom upp bakom den högra sidoflygeln och ner ut mot havet / den vänstra flygeln av hotellet sett på kartan. Mitt på dagen kommer solen från havet sett. För sol på em/kväll skulle jag välja ett rum någonstans mellan rum: 2028-2033. Rummet längst ut (närmast havet) borde ha störst chans till kvällssol enligt mitt minne. Vi hade rum i samma flygel men i den andra huskroppen, vi hade dock balkong på våning 1. Därifrån hade vi suveränt solläge när vi rundade av dagen.

  Det går (enligt min man) att gå på en trottoar in mot Side, den går parallellt med den stora vägen. Inte så roligt gångstråk kanske och bilarnas hastighet är hög. Vi tog taxi in några kvällar för en vettig peng, kommer inte ihåg exakt.

  https://www.ving.se/turkiet/side/sunwing-side-beach?concepts=133&gclid=Cj0KCQjw1q3VBRCFARIsAPHJXrFFp7f1JCsNV3U7HvhfX9M83PnetMl_Btu3CraXRuN_-bF6kXNWX8MaAjouEALw_wcB&keyword=sunwing+side+beach&matchtype=b&push=accommodation&roomModal=126032

  Trevlig resa!
  Med vänlig hälsning, Gölin
  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.