Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Royal family eller 2-rums family suite på Sunwing Kamala Beach?

Hej !
Vad säger ni?
Fråga 1:
Boka royal suite på sunwing Kamala eller 2 rums family suite till oss ( familj- 2 vuxna plus 3 barn 0,6,7 år) skönt att ha plats( 2 rums suite) samtidig så hade varit skönt att dom äldsta barn skulle haft tillgång till pool från runmet ( royal suite) och vi kan ha bebis kvar i rummet och vi vuxna kan sitta utanför på solstolar.

Fråga 2 : finns det sol vid royal suite så att man faktisk kan sola utanför rummet?
Tacksam för svar;-)

Kommentarer

 • Hej Inez,

  Jag kikade lite på hotellets planritning om var de olika rummen finns;

  http://images2.ving.se/images/SiteID1/HotelOver...

  Royal Family rummen ligger åt samma väderstreck så jag gissar att solläget dem emellan är snarlika. Får man rum i den vänstra byggnaden så har barnen direkt tillgång till en större pool än om man bor i det högra komplexet. Dessvärre kommer jag inte ihåg vilket håll solen gick här så vill du få korrekt svar kanske hotellets egna personal kan hjälpa dig via denna sida - de brukar vara snabba med att ge bra svar!

  http://kamalabeach.sunwing.net/

  2-rums family-sviterna ligger i huvudbyggnaden och väljer ni ett rum med havsutsikt en bit upp i huset så lär ni få fantastiskt fin havsutsikt och så är ni bara några trappor/hiss från restaurangen och showerna.

  När ni har genomfört er ev. bokning så är det möjligt att lämna önskemål om vilket ev. rum/läge man vill ha kopplat till den rumstyp ni har valt, så är läget viktigt för er tycker jag att ni ska ta en närmare titt på planritningen här ovan.

  Hör gärna av dig igen om du har fler funderingar, Med vänliga hälsningar Gölin

  Gölin Swessar Sunwingmamma

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.